fbpx

Algemene informatie Ponyclub

Wie zijn wij?

Ponyclub Heeten is een actieve vereniging met momenteel ca. 20 leden in de leeftijd van 8 t/m 17 jaar. Kinderen vanaf ca. 7 jaar zijn welkom bij onze club. De ponyclub verzorgt zowel dressuur- als springlessen waarbij ieder lid op zijn eigen niveau wordt begeleid en gestimuleerd.

De ponyclub beschikt niet over pony’s, wat betekent dat uw kind over een eigen of leasepony dient te beschikken. Enig basisniveau, bijvoorbeeld opgedaan tijdens manegelessen, is gewenst om aan te kunnen sluiten in onze lessen. In de lessen die de ponyclub verzorgt, zal hierop voortgebouwd worden. Uiteraard werken wij met gediplomeerde instructeurs die zelf hun sporen hebben verdiend binnen de paardensport. Tijdens de lesavonden kunt u altijd binnenlopen om een kijkje te nemen en sfeer te proeven. Mocht er belangstelling zijn voor de ponyclub, dan is het mogelijk om gedurende een maand gratis proeflessen mee te rijden.

 

Wat bieden wij?

Wij bieden dressuur- en springlessen op ieders niveau, waarbij plezier met de pony voorop staat. Wij beschikken over een mooie accommodatie met twee indoor rijbanen en een gezellige kantine. Onze leden krijgen een eigen sleutel van de manege. Buiten de reguliere lessen en de geplande evenementen om, mag er gebruik gemaakt worden van de manege om vrij te rijden. Met name in de winterperiode biedt dit een uitkomst om te kunnen blijven trainen.