fbpx
0

Geen 2 daagse SMW maar 1 daagse Impulswedstrijd

Helaas krijgen we alleen een vergunning mits we testen voor toegang doen. Dit gaat als kleine vereniging te veel kosten met zich meebrengen. Er is nu een vergunningsaanvraag ingediend voor een 1-daags doorstroomevenement ingediend en dan gaan we op zondag 19 september een Impulswedstrijd organiseren. Deze zal bestaan uit een dressuurproef met aansluitend de marathon met 7 hindernissen waaronder de vaardigheid en de waterbak. Wil men alleen dressuur rijden? Dat kan, maar meld dit bij inschrijven (hetzelfde inschrijfgeld). Alleen vaardigheid rijden is geen mogelijkheid, maar wel alleen de marathon!

Opgeven voor deze impulswedstrijd kan eveneens via mijnknhs.nl https://www.mijnknhs.nl/Game/W087638?expandHeader=True

 

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>