fbpx
0

Topprestaties amazones Ponyclub Heeten op “eigen” Galoppade

AMAZONES PONYCLUB HEETEN LEVEREN TOPPRESTATIES OP “EIGEN” GALOPPADE

Het waren pittige weken voor de leden van Landelijke Rijvereniging en Ponyclub Heeten. Door de organisatie van de Galoppade in Heeten, de weersomstandigheden en de daaruit voortvloeiende wijzigingen in het wedstrijdprogramma werden vele uren extra werk verzet. Dit resulteerde in een geweldig mooi aangekleed wedstrijdterrein.

De leden van Ponyclub Heeten wisten maar liefst vier Regiotitels in Heeten te houden. Het viertal grote maat pony’s bestaande uit Lara Hekking, Finet van Kooten, Loreen Neeuwveld, Odile Kolkman en Maud Lokate reden een superstrakke proef en werden beloond met een monsterscore van 71,833%, dat was de hoogste score van de ruim 230 dressuurstarts gedurende de hele dag. Met een grote voorsprong op de nummer 2 mochten de meiden de kampioenssjerp en de statiedekens, aangeboden door De Paardendrogist, in ontvangst nemen.

De jongere leden hadden een viertal, onder de naam Team HeeHo, geformeerd samen met de Ponyclub de Horstruiters uit Broekland. Meggy Reuvekamp, Noor Hekking, Megan Reuvekamp en Leahna Furrer reden allemaal dit zomerseizoen voor het eerst viertal. Zij zetten een keurige proef neer en werden beloond met het Overijssels kampioenschap. Wat hebben ze het goed gedaan in hun allereerste seizoen viertal rijden.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Beide kampioensviertallen gaan onder leiding van commandant Mari-Lisa Kooijman Overijssel vertegenwoordigen op de Hippiade in Ermelo op 24 augustus a.s.

 

Mirte Kogelman presteerde zeer goed in de individuele dressuur. Zij kwam met drie pony’s aan de start en wist TWEE regiotitels te bemachtigen en zich met haar 3e pony ook te kwalificeren voor de Hippiade.

Met Idyllens Ängland wist Mirte in de klasse B-AB 211 en 205,5 punten te scoren en dat was voldoende voor het kampioenschap. In de klasse B-C-dressuur liep Idyllens Archidé twee keer 197,5 bij elkaar wat goed was  voor een 5e prijs in deze rubriek. Comm’s Forest Dille zette in de klasse M1-AB weer zijn beste beentje voor en met 194,5 en 199 punten en een ruime voorsprong op de nummer 2 was het kampioenschap binnen.

Wij wensen al onze leden alvast heel veel succes op de Hippiade!

 

 

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>